Menu

Over ons

NLOnderwijsnieuws: voor de laatste ontwikkelingen in het onderwijs

Op NLOnderwijsnieuws vind je gemakkelijk al het laatste nieuws in de onderwijssector. Zo vind je hier een overzicht van het laatste nieuws in de kinderopvang, het basisonderwijs of primair onderwijs, speciaal onderwijs of SO onderwijs, voortgezet onderwijs of VO onderwijs, MBO, HBO en de universiteit.

Zo ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs in Nederland en daarbuiten. Houd dus zeker onze website in de gaten om continu op de hoogte gehouden te worden van al het onderwijsnieuws of het onderwijsnieuws binnen een specifieke sector!

Het Onderwijs Nieuws Op Één Platform

Op onze website NL Onderwijsnieuws vind je alle informatie over het onderwijs op een plek. Wij halen het nieuws overal voor jou vandaan, zodat jij niet meer op zoek hoeft naar het nieuws. Bekijk eenvoudig alles over de onderwijssector hier!

Ons bedrijf

24 Online BV is de nog jonge uitgever achter NL Onderwijsnieuws. Wij zijn gevestigd aan de Burgemeester Roelenweg 11 in Zwolle, waar wij ons met een klein, ambitieus en enthousiast team dagelijks inzetten voor de beste content. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op de Contact pagina.
© 2024 NLOnderwijs
Alle rechten voorbehouden
info@nlonderwijsnieuws.nl
chevron-down